Köttlådor i Krokom

Köttlådor i Krokom

Så här på måndagen känns det riktigt roligt att efter helgen få inleda den här nya veckan med ett inlägg som kommer att handla om att jag numera köper mitt kött ifrån en djuruppfödare som tillhandahåller kvalitativa köttlådor i Krokom. Senast jag tillagade en riktigt god middag av detta kött var i fredags kväll, då jag bjöd familjen på en riktigt fin fredagsmiddag som var uppskattad kan jag lova. Jag går rakt på sak och nämner för er att jag köper dessa köttlådor ifrån ett företag som heter Lundsjöns Sanngård. 

Det är helt suveränt att denna djuruppfödare finns som gör det möjligt både för mig och alla andra att handla köttlådor i Krokom. Vi är många som har blivit mer medvetna som konsumenter och väljer att handla närproducerat kött istället för importerat kött från resten av världen. Lundsjöns Sanngård erbjuder mycket bra och närproducerat kött till alla som är intresserade av detta om man befinner sig i Krokom, eller i närliggande områden såsom Åre, Östersund och Strömsund. Jag tycker att det är bra om alla tar och funderar ett par minuter över huruvida man vill äta mer närproducerat kött och därigenom minska på miljöutsläppen och också bidra till att göra vår bygd mer levande i och med att gynna de företagare som finns här, eller ej. Det är inte så där väldigt mycket mer det kostar att inhandla dessa köttlådor i Krokom mot att köpa annat kött, smakskillnaden är däremot gigantisk. Har ni något ni vill fråga angående det här företaget och deras produkter tycker jag att ni ska höra av er till dem. Jag hoppas att ni tyckte om att få läsa om det här, att ni kommer att gilla dessa köttlådor tvivlar jag inte en sekund på. 


Kommentarer är stängda.