Har plötsligt blivit mer intresserad av konst

Har plötsligt blivit mer intresserad av konst

Hejsan i det härliga sommarvädret

Gillar ni konst? Om du frågat mig för några år sen så hade jag sagt att jag inte är det minsta intresserad, men det är något som har hänt för jag har börjat se tjusningen med det. Jag tror det var efter att jag följde med en vän på en utställning här i Luleå för något år sen och det var något som fångade mig. Det är kanske så det är med konst, att det är när vi ser eller hittar det där som träffar oss det är då man blir intresserad.

Man kan ju också vara olika nyfiken på konst, men jag hade inte upptäckt att jag var det förens på den där konstutställningen. Så roligt hur man kan ändra inställning till något så där utan förvarning. Jag är inte särskilt insatt eller kan inte mycket om konstnärer och så, men jag tittar mer nu och på ett annat sätt. Jag har ju hittat en typ av konst som slår an något inom mig, men den finns det väldigt mycket som inte berör mig eller lockar mitt intresse över huvud taget. Men det är ju en del av charmen med konst att det är så vitt och brett så vill man så kan man hitta något man tycker om, jag är helt säker på att det finns något för alla.

Jag har än så länge mest kollat på konst men har faktiskt börjat fundera på att investera i något, har bara inte bestämt riktigt vad eller av vem. Men när jag kollar nu så är det mer med den inställningen att jag skulle vilja hitta något som passar mig och mitt hem och som jag tror kan vara en investering, alltså att det kan öka i värde. Kanske har jag inspirerat dig att kika mer på konst. Ha en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.