Ads Städgrupp AB

Ads Städgrupp AB

Hej, hej! Det är roligt att du har hittat in till min blogg, jag hoppas att du kan få glädje av det som jag väljer att ta upp här idag. Det kommer att bli många inlägg innan den här dagen är slut om många olika saker. Först kommer jag att börja med att berätta att det finns ett företag inom städ i Helsingborg som heter Ads Städgrupp AB. Det är ett företag som jag känner mig väldigt nöjd med och det tror jag att ni också skulle göra ifall ni behöver hjälp inom hemstäd i Helsingborg med omnejd. Tankarna på att ta hjälp av ett städföretag kom efter sommaren. Min man och jag hade väl helt enkelt tröttnat på att ägna helgerna till att städa. Vi är lika bra på att stöka ner bägge två, och ingen av oss har det där rätta drivet till att få det välstädat och representativt hemma, vi har knappt velat bjuda in våra vänner. Efter ett par timmars städande brukade vi ge upp och gå ut och käka pizza istället. Så fick jag reda på av en vän som även hon anlitar Ads Städgrupp AB att det är prisvärt att få deras hjälp, mycket har att göra med att man får göra avdrag, ja, det är det här RUT-avdraget, som gör en betydande del av kostnaden avdragsgill som gör att vi kan unna oss sådan här hjälp inom hemstäd i Helsingborg. Tack vare Ads Städgrupp AB har min man och jag fått mer kvalitetstid med varandra och snart utökas familjen, jag är gravid i månad fem. Vi är nöjda med Ads Städgrupp AB och att personalen är så duktiga. De finns till för er som antingen behöver hjälp inom hemstäd här i Helsingborg med omnejd, eller för er som vill få hjälp med kontorsstäd. 


Kommentarer är stängda.